Sous vide circulatie bain-marie - CaterChef - 2/3
SOUS VIDE CIRCULATIE BAIN-MARIE - roestvrijstaal 18/10, met deksel en 2 handgrepen, voorzien van digitaal bedieningspaneel, digitale thermostaat 30-90°C, tijdklok, water circulatiepomp, aftapsysteem en 2 inzetrekken voor vacuüm zakken, temperatuur op 0,1ºC nauwkeurig Sous Vide is een methode van regeneren of garen waarbij voedsel is verzegeld in luchtdichte vacuümzakken en geplaatst wordt in het waterbad, in een exacte temperatuur gecontroleerde omgeving door de digitaal instelbare thermostaat en constante water beweging voor maximale temperatuurcontrole door de sterke water circulatiepomp
2/3 GN =
Hoogte 27 cm
Breedte 37 x 34 cm
230 V
2000 W
1/1 GN =
Hoogte 27 cm
Breedte 54 x 34 cm
230 V
2000 W