Kookboeken
Een collectie van kookboeken en wijnboeken en boeken over vis, kaas, truffels, oesters, champagne, cognac, chocolade etc. Boeken over de Italiaanse, Franse of Spaanse keuken en boeken van sterrenkoks.
- De Brasseriekeuken - Dock's Cafe€ 20,00
- De chefs van België€ 30,00
- De complete kok - Lyn Hall€ 33,50
- De joodse keuken - Claudia Roden€ 40,00
- De keuken van Zuid-Afrika€ 20,00
- De keukens van Azië€ 25,00
- De Smaakbijbel - Niki Segnit€ 24,00
- De Zilveren Lepel€ 55,00
- Dutch Culinary Art€ 30,00
- Echt Frans koken - Raymond Blanc€ 15,00
- Een Wereld Vol Smaak - W. Sonoma€ 45,00
- Eerlijk Toscaans - Pino Luongo€ 38,00
- El Bulli - Een dag bij El Bulli€ 75,00
- El Bulli 1994-1997 - deel 2 (GB)€ 200,00
- El Bulli 2003 - 2004€ 250,00
- Eten van Moeder Aarde€ 15,00
- Europese Wijn 1978 - Dewulf€ 32,50
- Family Food - Heston Blumenthal€ 30,00
- Feasting - Bompas& Parr (GB)€ 30,00
- Feestelijk Koken - Felix Alen€ 45,00
- Foodie ! - Champagne€ 19,00
- Franse Kaas€ 25,00
- Franse Odyssee - Rick Stein€ 35,00