Kookboeken
Een collectie van kookboeken en wijnboeken en boeken over vis, kaas, truffels, oesters, champagne, cognac, chocolade etc. Boeken over de Italiaanse, Franse of Spaanse keuken en boeken van sterrenkoks.
- Kookschool - Pasta€ 25,00
- Kruiden - Jeroen Holla€ 20,00
- Kruiden in tuin en keuken€ 32,50
- La Bergerie - Maison de Bouche€ 56,60
- La Cucina e Bella€ 29,50
- La Cucina Tipica - Paul Lay€ 17,50
- La Dolce Vita - Ursula Ferrigno€ 32,50
- La Pizza - Nikko Amandonico€ 45,00
- La Rousse - Wijnencyclopedie€ 47,50
- Larousse Wijnencyclopedie 1978€ 30,00
- Meesterkoks koken vegetarisch€ 56,60
- Menus Historiques - A.L. Abbink€ 30,00
- Mijn Keuken - Cas Spijkers€ 55,00
- Mijn Toscane - Lorenza De'medici€ 27,50
- Mmmh! Vier smaken van Chefs€ 27,50
- Mo Mo - Mourad Mazouz€ 34,50
- Mosselkookboek - Florine Boucher€ 22,50
- Mosseltijd - Gerard de Groot€ 33,50
- Nieuw Europees kookboek€ 35,00
- Ons voedsel€ 37,68
- Paddestoel - Johnny Acton€ 32,50
- Pasta De Zilveren Lepel€ 49,50
- Pasta Secca, Alba Pezone€ 17,50
- Pizza - Vincenzo Buonassisi (DE)€ 25,00
- Port - R.L.M. Pierik€ 22,50
- Restaurant De Kas€ 35,38
- Rijst - Sri Owen€ 30,00
- Salades - Christine Schönherr€ 28,50
- Smaak - Peter Klosse€ 30,00