Horeca inrichting en installatie van grootkeukenapparatuur


Wij denken graag met u mee over het inrichten van een professionele keukenindeling. Wij hebben ruime ervaring in het bedenken en plaatsen van horeca-inrichting en bedrijfskeukens. 

Wij adviseren graag in hoge kwaliteit keukenapparatuur van inbouw-apparatuur, koelwerkbanken, afzuiginstallaties tot losse keukenapparatuur. Wij ontwerpen keukens en voorzien u van een op maat gemaakte 3D-tekening. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

VRIJBLIJVEND ADVIES?


Sluijter: Al meer dan 50 jaar dé specialist in professionele horecakeukens

Horecakeuken inrichting voor grootkeukens op maat!  


Optimaliseer uw grootkeuken met onze op maat gemaakte 3D-tekeningen. Wij leveren efficiënte, functionele en stijlvolle horeca inrichtingen die perfect aansluiten bij uw wensen. Van ontwerp tot realisatie, wij zorgen voor een vlekkeloze integratie van keukenapparatuur en werkruimtes. 

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en ontdek de mogelijkheden.

VRIJBLIJVEND ADVIES SHOP NU

Horecakeuken installatie door Sluijter uitgevoerd! 


Je horecakeuken inrichting is bepaald. Nu is het tijd voor de uitvoering. Sluijter zorgt voor een vlekkeloze installatie van jouw grootkeuken inrichting op maat. Wij bieden professionele en efficiënte keukeninrichtingen met alle gewenste horeca keukenapparatuur. Vertrouw op Sluijter voor een hoogwaardige en perfect functionerende grootkeuken die aan al jouw eisen voldoet. Neem contact met ons op voor meer informatie.

VRIJBLIJVEND ADVIES SHOP NU

Shop de beste horecakeuken apparatuur bij Sluijter

Vaatwasmachines en vaatwaskorven

SHOP NU

Koelkasten en
vrieskasten

SHOP NU

Heteluchtovens en combisteamers

SHOP NU

Ice Teppanyaki/ koelplaat/vriesplaat

SHOP NU

Koelwerkbanken en 
saladettes

SHOP NU

Transportwagen en 
stellingen

SHOP NU

Wijnklimaat
kasten

SHOP NU

Stellingen SHOP NU

Onze volledig assortiment bekijken? 

GEHELE ASSORTIMENT

Sluijter: biedt oplossingen voor het inrichten van een professionele horecakeuken

Sluijter begrijpt de uitdagingen van uw onderneming en biedt oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van horecaondernemers. Wij denken graag met u mee over het inrichten van een professionele keukenindeling. Met ruime ervaring in het bedenken en plaatsen van horeca inrichting en bedrijfskeukens, zorgen wij voor een efficiënte en hoogwaardige oplossing. Onze keukenapparatuur van hoge kwaliteit omvat alles van inbouwapparatuur, koelwerkbanken en afzuiginstallaties tot losse keukenapparatuur. Van A tot Z denken wij met u mee en realiseren wij een keuken die perfect aansluit bij uw wensen. Vertrouw op Sluijter voor een complete en professionele grootkeuken inrichting.

  • Professionele grootkeuken inrichting
  • Efficiënte installatie van horeca keukenapparatuur
  • Maatwerk keukenoplossingen voor optimale workflow
  • Innovatieve technologieën voor moderne horecakeukens

Meer weten? Neem contact met ons voor een vrijblijvend advies. 

VRIJBLIJVEND ADVIES