Kookboeken
Een collectie van kookboeken en wijnboeken en boeken over vis, kaas, truffels, oesters, champagne, cognac, chocolade etc. Boeken over de Italiaanse, Franse of Spaanse keuken en boeken van sterrenkoks.
- 50 koks en 1 boer€ 30,00
- Alain Ducasse - Spoon Cook Book (GB)€ 159,43
- Antonio Carluccio - Goes Wild€ 35,00
- Artusi - (hard cover)€ 65,00
- Aspergeschalen 1850-1940€ 22,50
- Backen - Arnold Zabert -€ 37,50
- Bakken - Sonja Berger€ 28,50
- Beeldsmaak - Treeswijkhoeve€ 78,50
- Belgo Kookboek€ 25,00
- Bocuse bij u thuis - Paul Bocuse€ 25,00
- BonBon - Kees Raat€ 48,50
- Bruneau in Brussel€ 56,60
- Buonissimo - Ursula Ferrigno€ 50,00
- Burda Culinair - 4 delig€ 30,00
- Bush Food - Jennifer Isaacs€ 35,00
- Champagne - Tom Stevenson (GB)€ 40,00
- Champagne Compleet - Gert Crum€ 75,00
-73%
Chapeau Canada - Les Grands Chefs€ 174,53 € 47,50- Chateau Cuisine - Anne Willan€ 35,00
- Chinees Koken - De Lantaarn€ 25,00
- Chocolade - T. Deseine€ 20,00
- Cook & Chemist - 2-delig€ 47,50
- Cress aan Zee - Koppert Cress€ 15,00
- Culinair Paspoort€ 20,00
- Culinaire Grootmeesters€ 42,50
- Culinaria USA€ 65,00
- Culinary Artistry (GB)€ 36,95
- Culinary Chronicle - Best of Hungary€ 125,00
- D'Antuono - Famke van Praag€ 17,50
- Das Buch vom neuen Tisch€ 20,00
- Das maitre Kochbuch - Henry Levy€ 32,50
- De aardappel - Christer Elfving€ 32,50
- De Allerlekkerste Partyhapjes€ 15,00