Producten

Verkoop- en leveringsvoorwaarden

VERKOOP- EN LEVERINGSCONDITIES VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP A. SLUIJTER & ZN.
PRIJZEN : Alle door ons verstrekte prijzen en condities zijn steeds geheel vrijblijvend voor ons.
LEVERING : Af magazijn Mijdrecht. Zendingen voor een netto factuurbedrag boven € 75,- excl. BTW worden franco huis geleverd binnen Nederland.

VERZENDKOSTEN: binnen Nederland, € 5,74 excl. BTW

België en Duitsland: € 7,02

Luxemburg, VK, Italië, Spanje, Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk: € 12,81

Spanje, Zweden, Finland: € 16,12

Rest van Europa: € 20,66 (allen excl. BTW)


LEVERTIJD : In het algemeen uit voorraad, mits uitverkocht. Levertijden, waarvoor wij afhankelijk zijn van derden, kunnen door ons worden overschreden zonder dat koper ons aansprakelijk kan stellen voor eventuele schade.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN: iDEAL, Bancontact / MisterCash, SOFORT, CreditCard, Paypal, contant, per PIN, vooraf betalen / bankoverschrijving en voor vaste klanten is het mogelijk om op rekening te bestellen.
BETALING : Binnen dertig dagen strikt netto. Wij behouden ons het recht voor om afnemers, die herhaaldelijk onze betalingstermijnen overschrijden, eventueel onder rembours te leveren. Indien koper zijn verplichtingen niet nakomt, zijn alle daaruit voortvloeiende kosten voor de koper.
EIGENDOMS- : Alle geleverde goederen blijven eigendom van de verkoper totdat deze volledig VOORBEHOUD zijn betaald. Goederen worden geacht niet te zijn betaald, indien de koper de betaling daarvan niet heeft aangetoond en zijn wij gerechtigd de goederen zonder gerechtelijke tussenkomst terug te nemen.
AANSPRAKELIJKS- : Nimmer kan de koper en/of derden ons aansprakelijk stellen voor bedrijfs- HEIDSUITSLUITING en/of andere schaden voortvloeiend uit gebruik van de door ons geleverde produkten en diensten.
RECLAMES : Deze dienen, bij voorkeur schriftelijk, te geschieden binnen acht dagen na faktuurdatum.
RETOURZENDINGEN: Uitsluitend franco, na ons uitdrukkelijk fiat. DOWNLOAD HIER het RETOURFORMULIER / HERROEPINGSFORMULIER. Ook staan hier de voorwaarden vermeld voor het retouren van de door u gekochte artikelen.
VOORBEHOUD : Alle door ons in catalogi, folders, offertes, etc. vermelde afmetingen, modellen, etc. zijn ontleend aan de gegevens van derden en derhalve vrijblijvend.
GESCHILLEN : De berechting van eventuele geschillen, incassovorderingen daaronder begrepen, is opgedragen aan de bevoegde rechter te Amsterdam.
Afwijkingen van onze verkoop- en leveringsvoorwaarden en/of een beroep van de koper op eigen inkoopen andere voorwaarden kunnen slechts door ons worden aanvaard indien deze tevoren door de directie van A. Sluijter & Zn. B.V., of haar gemachtigden, uitdrukkelijk en schriftelijk zijn bevestigd en geaccepteerd.
Mijdrecht, oktober 1989.
-o-o-o-o-o-o-o-o
Elke offerte, orderbevestiging of levering geschiedt overeenkomstig onze in oktober 1989 ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam gedeponeerde verkoop- en leveringsvoorwaarden.

Een aantal van onze merken:

Adelmann patevormAmsta gamel

Alto-Shaamanimo koffiezetapparaat

araven voedseldoosBenriner mandoline

bamix staafmixer Bear varimixerCambri dienbladen en stellingen

Chaud Devant kokskleding Cosy & Trendy​​

Cater ChefChef & SommelierContinental China

De Buyer Demeyere 

Deko Berkel vleessnijmachines Dynamix staafmixer

EmgaGlobal

Excalibur droogoven Frucosol

Hoshizaki Gram

Henkovac vacuummachineHotmixpro thermoblender

HupferImperia pastamachineiSi slagroomapparaat

KitchenAid Le Creuset

MagimixMicroplane rasp

Musso sorbetierePeugeot pepermolen

​​ ​PujadasRieber

Robot CoupeRoner

Rosle​​ Roller Grill

Rotor blender Rubbens watergrill

Stilfer​​ Santos

Schott Zwiesel Silikomart flexibele bakplaatmatten sitram

 Spring​​​​ Stylepoint

Spiegelau Unox

​​WusthofZassenhaus pepermolen

 

© 2016 - 2018 A. Sluijter & Zn. BV | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel