Verkoop- en leveringsvoorwaarden

VERKOOP- EN LEVERINGSCONDITIES VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP A. SLUIJTER & ZN.

PRIJZEN :
Alle door ons verstrekte prijzen en condities zijn steeds geheel vrijblijvend voor ons.
LEVERING :
Af magazijn Mijdrecht. Zendingen voor een netto factuurbedrag boven € 75,- excl. BTW worden franco huis geleverd binnen Nederland.

VERZENDKOSTEN :

LandenVerzendkostenGRATIS geleverd vanaf:
Nederland€ 5,74vanaf € 75,00 !
België€ 7,02vanaf € 75,00 !
Duitsland€ 7,02vanaf € 150,00 !
Luxemburg€ 12,81vanaf € 200,00 !
Verenigd Koninkrijk€ 12,81vanaf € 200,00 !
Frankrijk€ 12,81vanaf € 200,00 !
Italië€ 12,81vanaf € 200,00 !
Denemarken€ 12,81vanaf € 200,00 !
Oostenrijk€ 12,81vanaf € 200,00 !
Spanje€ 16,12vanaf € 250,00 !
Zweden€ 16,12vanaf € 250,00 !
Finland€ 16,12vanaf € 250,00 !
rest v. Europa€ 20,66vanaf € 350,00 !

LEVERTIJD :
Over het algemeen wordt uw bestelling de volgende werkdag geleverd, let op dit is een indicatie geen garantie. Als een besteld product niet of niet voldoende voorradig is, is de levertijd gemiddeld 2 á 4 dagen. Dit wordt na de bestelling gelijk op de orderbevestiging genoteerd. Levertijden, waarvoor wij afhankelijk zijn van derden, kunnen door ons worden overschreden zonder dat koper ons aansprakelijk kan stellen voor eventuele schade.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN:
iDEAL, Bancontact / MisterCash, SOFORT, CreditCard, Paypal, contant, per PIN, vooraf betalen / bankoverschrijving en voor vaste klanten is het mogelijk om op rekening te bestellen.

BETALING :
Binnen dertig dagen strikt netto. Wij behouden ons het recht voor om afnemers, die herhaaldelijk onze betalingstermijnen overschrijden, eventueel onder rembours te leveren. Indien koper zijn verplichtingen niet nakomt, zijn alle daaruit voortvloeiende kosten voor de koper.

EIGENDOMS- :
Alle geleverde goederen blijven eigendom van de verkoper totdat deze volledig VOORBEHOUD zijn betaald. Goederen worden geacht niet te zijn betaald, indien de koper de betaling daarvan niet heeft aangetoond en zijn wij gerechtigd de goederen zonder gerechtelijke tussenkomst terug te nemen.

AANSPRAKELIJKS- :
Nimmer kan de koper en/of derden ons aansprakelijk stellen voor bedrijfs- HEIDSUITSLUITING en/of andere schaden voortvloeiend uit gebruik van de door ons geleverde produkten en diensten.

RECLAMES :
Deze dienen, bij voorkeur schriftelijk, te geschieden binnen acht dagen na faktuurdatum.

RETOURZENDINGEN BEDRIJVEN :
Uitsluitend franco, na ons uitdrukkelijk akkoord. Wij zijn niet wettelijk verplicht je het herroepingsrecht te bieden, zoals dit geldt voor consumenten (particulieren). Toch willen wij u de mogelijkheid geven een artikel te retourneren. Gelieve contact met ons op te nemen, via e-mail, telefoon of whatsapp om de mogelijkheden te bespreken. Speciale bestellingen en op maat gemaakte producten zoals geborduurde kleding, bedrukt glaswerk of porselein kan niet retour worden genomen. Ook kunnen wij producten zoals ondergoed niet retour nemen ivm hygiëne.

RETOURZENDINGEN PARTICULIEREN  :
U heeft het recht om, binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te zenden (herroepingsrechts). DOWNLOAD HIER het RETOURFORMULIER / HERROEPINGSFORMULIER. Ook kunt u ons een e-mail sturen en wij handelen de retour samen met u af. Voor niet aangemelde retouren of als er geen retourformulier is bijgesloten berekenen wij € 15,00 excl. BTW administratiekosten. Speciale bestellingen en op maat gemaakte producten zoals geborduurde kleding, bedrukt glaswerk of porselein kan niet retour worden genomen. Ook kunnen wij producten zoals ondergoed niet retour nemen ivm hygiëne. Voor leveringen buiten de Europese Unie is het helaas niet mogelijk om artikelen te retourneren.

VOORBEHOUD :
Alle door ons in catalogi, folders, offertes, etc. vermelde afmetingen, modellen, etc. zijn ontleend aan de gegevens van derden en derhalve vrijblijvend.

GESCHILLEN :
De berechting van eventuele geschillen, incassovorderingen daaronder begrepen, is opgedragen aan de bevoegde rechter te Amsterdam.
Afwijkingen van onze verkoop- en leveringsvoorwaarden en/of een beroep van de koper op eigen inkoopen andere voorwaarden kunnen slechts door ons worden aanvaard indien deze tevoren door de directie van A. Sluijter & Zn. B.V., of haar gemachtigden, uitdrukkelijk en schriftelijk zijn bevestigd en geaccepteerd.
Mijdrecht, oktober 1989.
-o-o-o-o-o-o-o-o
Elke offerte, orderbevestiging of levering geschiedt overeenkomstig onze in oktober 1989 ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam gedeponeerde verkoop- en leveringsvoorwaarden.

Een aantal van onze merken:

Adelmann patevormAmsta gamel
Alto-Shaamanimo koffiezetapparaat
araven voedseldoosBenriner mandoline
bamix staafmixer Bartscher
Cambri dienbladen en stellingen Combisteel
Chaud Devant kokskleding ​​​
Continental ChinaDemeyere
De Buyer  
Berkel snijmachines Deko Berkel vleessnijmachines
Dynamix staafmixerEmga
Excalibur droogoven Frucosol
Gastro Inox Hendi
Hoshizaki Gram
Henkovac vacuummachine
Hot mix PRO
HupferImperia pastamachines
HobartiSi slagroomapparaat
Kenwood KAI messen

KitchenAid Le Creuset

MagimixMicroplane rasp

Musso sorbetierePeugeot pepermolen

​​ ​PujadasRieber

Robot Coupe
Roller GrillRoner
Rotor blender Rubbens watergrill
Stilfer​​ Santos
Silikomart flexibele bakplaatmatten Sinmag bakkerijmachines
Spring​​​​ Stylepoint
Louis Tellier Unox ovens en combi steamers
 Zassenhaus
Winterhalter

Klik hier, voor al onze merken

© 2016 - 2024 A. Sluijter & Zn. BV | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel