Producten

Bedrijfskleding borduren

Kokskleding bedrukken

Borduren van kokskleding en tafeltextiel.

Al ruim 40 jaren borduren wij kokskleding, overhemden, polo's en tafeltextiel. Een borduursel op uw koksbuis straalt alure uit en onderstreept kwaliteit. Ook kunt u kiezen voor een logo op uw kokskleding voor bekendbaarheid. Met name voor cateringbedrijven die extrern aan het werk zijn is het belangrijk als het logo opvalt. Of draagt u overhemden of polo's in de bediening van een restaurant of hotel? Hoe mooi is het niet als uw eigen logo geborduurd wordt op uw werkkleding?

Offerte

Wilt u een offerte op maat ontvangen? Stuur dan per e-mail uw logo, aantal stuks en de plek waar het logo moet komen op het kledingstuk. Om uw logo te borduren wordt eenmalig een borduurkaart aangemaakt. Deze kosten zijn ook eenmalig en als u later nog eens een bestelling plaatst betaalt u alleen voor het borduurwerk. Naast borduren kunnen wij ook kleding bedrukken. Maar aangezien onze kleding vaak voor lange periode meegaat en de kleding vaak industrieel gewassen wordt kiezen wij bijna altijd voor borduren. Dit is kwalitatief beter en ziet er ook nog eens mooier uit! 

Kleding bedrukken

Bedrijfskleding en de Belastingdienst

Onze overheid heeft een regelgeving opgesteld voor de kostenaftrek van bedrijfskleding. Kleding kan alleen als bedrijfskleding aangemerkt worden wanneer er totaal per kledingstuk 70cm² bedrijfstekst of logo op is aangebracht. Indien de kleding niet aan deze voorschriften voldoet ziet de fiscus het verstrekken van bedrijfskleding aan medewerkers als verkapt loon. Wanneer na een controle blijkt dat niet aan deze eis is voldaan zal een naheffing volgen welke verhoogd wordt met een boete. De logo’s mogen echter wel gesplitst worden, het gaat erom dat de som van de logo’s op 1 kledingstuk minimaal 70 cm² bedraagt. In zo’n geval kunnen dan bijvoorbeeld twee logo’s van ieder 35cm² per stuk worden aangebracht op verschillende plaatsen, mits duidelijk zichtbaar. Voor meer informatie: KLIK HIER voor het artikel bij de Belastingdienst.

Kleding bedrukken

p.s. wij hebben er bewust voor gekozen om geen logo's van klanten op onze website te plaatsen. Wilt u graag voorbeelden zien, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een aantal van onze merken:

Adelmann patevormAmsta gamel

Alto-Shaamanimo koffiezetapparaat

araven voedseldoosBenriner mandoline

bamix staafmixer Bartscher
Cambri dienbladen en stellingen Combisteel

Chaud Devant kokskleding Cosy & Trendy​​

Cater ChefChef & SommelierContinental China

De Buyer Demeyere 

Deko Berkel vleessnijmachines Dynamix staafmixer

EmgaGlobal

Excalibur droogoven Frucosol

Hoshizaki Gram

Henkovac vacuummachineHendi
Hot mix PRO

HupferImperia pastamachines

iSi slagroomapparaat Kenwood 

KitchenAid Le Creuset

MagimixMicroplane rasp

Musso sorbetierePeugeot pepermolen

​​ ​PujadasRieber

Robot CoupeRoner

Rosle​​ Roller Grill

Rotor blender Rubbens watergrill

Stilfer​​ Santos

Schott Zwiesel Silikomart flexibele bakplaatmatten sitram

 Spring​​​​ Stylepoint

Spiegelau

Tellier Unox ovens en combi steamers

​​WusthofZassenhaus pepermolen

Klik hier, voor al onze merken

© 2016 - 2019 A. Sluijter & Zn. BV | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel